sobota 29. srpna 2015

Psí triky na Hovězí (25-27.9.2015)

Zveme všechny pejskaře a milovníky psů na

Víkend psích triků

který se uskuteční 25-27.9.2015 ve vesničce Hovězí, 8 km od Vsetína

Instruktorkou je Kateřina Veinlichová

Věnovat se budeme psímu sportu zvanému dogdancing. Psi se naučí spolupracovat se svým pánem (a naopak). Instruktorka Káťa se s námi bude věnovat nácviku jednotlivých cviků a seznámí nás s pravidly dogdancingu.

Kateřina Veinlichová

Je vicemistr ČR, 3. místo na MČR, Juniorský Mistr ČR, vítěz Německa a Rakouska ve veteránech na mezinárodních závodech, dogdancing v New Yorku, účastnila se na nejprestižnější soutěži Crufts v Anglii…


Motivační video

Pokud stále netušíte, co je to dogdancing, tak následující video to celé shrnuje:



Přihláška

ZDE 

Zahájení

Příjezd v pátek v odpoledních hodinách. Večer proběhne krátká informační schůzka ohledně seznámení účastníků s náplní a průběhem víkendu. Výcvik začíná v sobotu ráno.

Ukončení

Neděle 27.9.2015 zakončení, závody a odjezd odpoledne.

Program

Účastníci budou rozděleni do 2 skupin podle pokročilosti. Trénovat se bude 2x denně - vždy dopoledne a odpoledne. Kromě tréninku psích triků se můžete těšit na společný výlet s pejsky, večer opékání špekáčků a na závěr proběhnou mini závody... a to ještě zdaleka není vše.

Výcvik dogdancingu - trénink jednotlivých triků, příprava na závody a zkoušky, možnost kompletní pomoci s choreografií a konzultace ohledně sestav, zlepšování technické stránky již naučených cviků, práce s rekvizitami. Výklad pravidel, seznámení se zkouškami a zkušebním řádem.

Ubytování

Ve zrekonstruovaných chatkách v cenách 130-170,- za osobu/den a 60,- za psa/den

Strava

V areálu je kuchyňka, na obědy možné chodit do nedaleké restaurace.

Cena

psovod a pes 1100,- (bez ubytování a stravy)

Platí se předem na účet: 122528786/0300
Do poznámky uveďte vaše jméno a příjmení

Podmínky účasti

Platný očkovací průkaz psa. Děti mladší 15 let se mohou zúčastnit jen pod dohledem osoby starší 18 let. Nezletilí musí doložit písemný souhlas zákonných zástupců. Háravé feny mohou být na soustředění za předem dohodnutých podmínek.
Každý ručí za veškeré chování a škody svého psa v areálu i jeho okolí. Každý se zavazuje dodržovat čistotu po svém psovi v celém areálu.

V případě jakýchkoli nejasností a dotazů volejte na telefon 737 908 424

Těšíme se na vás!



Žádné komentáře:

Okomentovat